O nama

Description needed

Grant Thornton u Srbiji predstavljaju Grant Thornton BC Consulting doo i Grant Thornton Revizit doo koje su nezavisne firme i članice svetske mreže Grant Thornton International Ltd. 

Grant Thornton je jedna od vodećih organizacija u svetu koju čine nezavisne revizorske, konsultantske i računovodstvene firme. Grant Thornton International nema udeo u vlasništvu lokalnih firmi članica, već su one u potpunom vlasništvu lokalnih partnera. Putem globalne mreže, naši klijenti imaju pristup znanju i iskustvu više od 2600 partnera u preko 100 zemalja sveta. 

Grant Thornton BC Consulting je osnovan 1996. godine pod imenom BC Excel Management Consulting Group, poslujući kao firma za pružanje konsultantskih usluga. U septembru 2004. godine BC Excel Management Consulting Group menja ime u BC Consulting, a u januaru 2010. godine postaje firma članica globalne Grant Thornton International mreže i menja ime u Grant Thornton BC Consulting. 

Grant Thornton Revizit je osnovan 2000. godine kao firma za reviziju, računovodstvene i poreske usluge. Od 2005. godine većinsko vlasništvo nad Revizit-om preuzima BC Consulting. U januaru 2010. godine Revizit postaje član globalne Grant Thornton International mreže i menja ime u Grant Thornton Revizit. 

Naša kancelarija se nalazi u Beogradu, prestonici Srbije. Na našem sajtu možete pronaći informacije o uslugama koje pružamo i naše kontakte. Nadamo se da ćemo imati priliku da se uskoro upoznamo.